Suorahakutoimisto tiimi

Suorahakutoimisto – reilua ja suoraselkäistä rekrytointia vankalla kokemuksella

Olemme erikoistuneet ylimmän johdon, keskijohdon ja vaativien asiantuntijatehtävien yksilölliseen suorahakuun. Suhtaudumme rekrytointiin intohimolla ja viemme hakusi varmasti maaliin. Työllämme on aina vuoden takuu, ilman reunaehtoja ja kaikissa tilanteissa.

Ammattitaitoinen tiimimme

Koska olemme pieni yrittäjävetoinen porukka, pistämme jokaiseen hakuprojektiin koko osaamisemme peliin. Pitkä kokemus on hionut hakuprojektistamme selkeän, yksinkertaisen ja aina yhtä korkealaatuisen.

Tuomas Sederholm

Tuomas Sederholm

Suorahakukonsultti

Tuomaksella on taito nähdä ilmiöt ja ihmisten roolit organisaatioissa pintaa syvemmältä. Tuomas on kehittäjä, ideoija ja innostuja, jolta löytyy näkemystä rekrytoinnin ja johtajuuden haasteisiin.

Olli-Pekka Mollberg

Olli-Pekka Mollberg

Suorahakukonsultti

Tyytyväinen asiakas on Olli-Pekan prioriteetti numero yksi. Olli-Pekka on oikeanlaisten persoonien löytäjä ja sillanrakentaja, joka luo yhteyksiä ihmisten välille.

Leena Mollberg

Leena Mollberg

Talent sourcing -konsultti

Leenan sitoutumista ja valtavaa periksiantamattomuutta ei voi kuin ihailla. Leena kartoittaa osaajamarkkinan ja hän löytää kandit, se on varma.

Annele Aarni-Wiklund

Annele Aarni-Wiklund

Projektipäällikkö

Annelen ansiosta projektit rullaavat ja kontaktoinnit tehdään asiakasta arvossa pitäen. Pitkän linjan ammatticoachina Annelella on syvää ymmärrystä erilaisten ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta.

”Tahan tulee referenssiteksti. Mikali suinkin mahdollista, kannattaa suositukset pyytaa jostakin tietysta kulmasta pyytamalla suosituksen antajaa vastaamaan kysymykseen.”

Sulo Suosittelija

Suosittelijayritys Oy

Monialainen toimialatuntemus tuottaa tuloksia

Teemme yksilöllisiä suorahakuja niin pk-yrityksille kuin suurille, pörssilistatuille yrityksille teknisiin, myynnillisiin, hallinnollisiin ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin. Voimme tehdä hakusi myös hybridirekrytointina, jolloin sourcing tehdään avoimen ilmoitushaun tueksi.

Kysy näkemystä ja lisätietoa Olli-Pekalta 0504444450 tai sovi keskusteluaika Tuomaksen kanssa alla olevasta painikkeesta.

Sovi keskusteluaika