Blogi

Vinkkejä, tietoa, näkemyksiä ja kokemuksia rekrytoinnista ja suorahausta

Johtajuus syvemmällä tasolla

Johtajuus on enemmän kuin vain titteli tai asema organisaatiossa – se on matka itsetuntemukseen, kasvuun ja jatkuvaan oppimiseen. Tuomas Sederholm ja Annika Vilkki avaavat syvällisiä oivalluksiaan johtamisen monimutkaisesta maailmasta. Heidän keskustelunsa valottaa johtajuuden uusia ulottuvuuksia, korostaen kasvun, kuuntelun ja arvojen merkitystä rakentavassa johtajuudessa.

Lue lisää

Miksi on tärkeää, että suorahakuprojekti ei veny?

Rekrytointiprosessi käynnistyy monesti, kun esimerkiksi työmäärä tiimissä kasvaa tai työntekijä irtisanoutuu ja hänen tilalleen on löydettävä uusi henkilö. Rekrytointi on olennainen osa yrityksen strategista suunnittelua ja tulevaisuuden varmistamista. Se tarjoaa myös mahdollisuuden tuoda uutta osaamista ja näkökulmia organisaatioon, edistää yrityksen kasvua ja kehitystä sekä varmistaa, että organisaatio pysyy kilpailukykyisenä ja innovatiivisena omalla toimialallaan.

Lue lisää

Milloin headhunting on paras tapa rekrytä: 5 tilannetta, joissa suorahausta on hyötyä

Onko suorahausta yrityksellesi mitään hyötyä vai onko fiksumpaa etsiä sopivia henkilöitä julkisen ilmoittelun ja omien verkostojen kautta? Listasimme viisi tyypillistä tilannetta, joissa suorahaku paitsi säästää monelta harmilta, myös tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun.

Lue lisää

Suorahaku – ostajan opas: näin valitset yrityksellesi sopivan suorahakukumppanin

Tämän oppaan tarkoituksena on auttaa sinua löytämään yrityksellesi sopivin suorahakukumppani. Oppaassa kerrotaan suorahakutiimin osaamisvaatimuksista ja annetaan vinkkejä kysymyksiin, joihin kannattaa selvittää vastauksia ennen suorahakukumppanin valintaa.

Lue opas